Startsida för 1984.fi

Denna hemsida är till för de som är intresserade utav sci-fi och så vidare. På sidan kommer du bland annat kunna läsa om vad sci-fi är och eftersom bloggen är personlig kommer det även att handla om mig som driver denna bloggen och mina erfarenheter av sci-fi genom åren. Nedan kommer en en genomgång av några av de artiklar du kan hitta på sidan.

 

 

1) Sci-fi

Trots att Comiccon är den största Sci-fi mässan i världen och folk vallfärdar hit för att vara med på den är det långt ifrån alla som vet vad Sci-fi är. Det skiljer även från person till person. Detta är för att man kan veta vilka superhjältar som finns men man behöver inte nödvändigtvis veta vad Sci-fi är och vad det betyder. I denna artikel kommer du få en genomgång av vad Sci-fi är.

2) Sci-fi nytt

Detta blogginläggs avsnitt kommer jag använda lite som en tidning där jag tar upp nyheter och kommande serier, filmer och böcker som handlar om sci-fi för att ni som läser bloggen ska kunna vara uppdaterade.

3) Star Trek

Alla vet vad Star Wars är även om man aldrig har sett filmerna. Det är något man hört om och det är inte jätteintressant för alla. Star Trek är en tv-serie med ungefär samma tema. I Denna artikeln får ni veta mer om detta.

6) George Orwell och hans böcker

Detta är en författare som är känd för att ha skrivit böcker inom Sci-fi genren. För de som vill veta mer om honom och få tips på böcker han har skrivit kan de hitta det här.

7) Bra Sci-fi filmer

Denna avdelning är mycket spännande eftersom det finns så många filmer inom genren. Sci-fi har på senare åren blivit mer och mer populärt och fler och fler filmer har producerats.