Sci-fi nyheter på vita duken

Sci-fi rullarna som släpps 2019

Terminator 6

En klassiker återuppstår likt fågeln Fenix ur askan och ur elden. Med betoning på frasen “I´ll be back” kommer Terminator 6 återigen tillbaka för att rädda världen från onda cyborgs. Filmen kommer att släppas 1 november 2019 i USA. I Europa beräknas filmen ha premiär 13 november. Fortsättningen på berättelsen om Terminator kommer att ignorerar filmerna 3,4,5 och istället ta avstamp i Terminator 2 “Judgement Day”.

Star Wars IX

Ett mer kultförklarat rymdepos än Star Wars IX är svårt att finna. Nästa år 2019 släpps den sista delen av Star Wars omättligt populära följetong. Detta är fortsättningen på förra filmen “Star Wars VIII The Last Jedi”. Officiellt release datum är preliminärt satt i USA, 20 december och det är flertalet månader försenat än vad det som var det tilltänkta release datumet 24 maj 2019. Dock ligger det väl en sanning i uttrycket – den som väntar på en sci-fi karamell väntar aldrig för länge!

X-Men: Dark Phoenix

Berättelsen om mutanterna i X-men kommer att få en stark motståndare att tampas mot i kommande filmen X-Men: Dark Phoenix. Filmen kommer att ligga mer närmare den tecknade originalserien av X-Men, både vad det gäller utseende på karaktärerna och handlingen. Detta bådar gott för oss som älskar serierna av X-Men! I nuläget beräknas preliminära release datumet i USA vara den 7 juni 2019.

World War Z 2

Brad Pitt kommer tillbaka för att överleva zombie apokalypsen återigen. Film producenten David Fincher som även tidigare arbetat ihop med Brad Pitt i filmerna Fight Club, Seven och The curious Case Of Benjamin Button. Deras samarbeten brukar falla väl ut och det gör att World War Z 2 förmodligen kan bli en zombie apokalyps med både stil, klass och finess! Filmen kommer att gå upp på biograferna någon gång under 2019. När förtäljer inte historien.