Om bloggen

Denna bloggen kommer sammanfattat att handla om Sci-fi. Ämnet Sci-fi är något som blivit populärt på senare tiden. Detta märkt inte minst i mängder utav serietidningar, böcker. filmer och serier. Hysterin som uppstår så fort en ny Star Wars film släpps. Alla är vi olika och kan vara fans av Sci-fi utan att gilla eller ha sett Star wars filmerna. Det ska tilläggas att jag personligen aldrig har sett en sekund av någon Star Wars film. Men att jag ändå har sett många andra filmer så som Apornas planet och Spiderman och gillar dessa.

Varje år anordnas Comic-con som är ett stort event för just sci-fi fantaster och intressenter. Personligen är jag inte ett jättefan av just Sci-fi men jag har ändå sett en del filmer och läst serietidningar. Jag har heller aldrig besökt Comic-con även om jag har sett livestreams på Youtube. I dagens samhälle behöver man inte längre åka till andra sidan jorden för att gå på sådana event, man kan också sitta hemma i soffan och följa livestream. Då får man däremot inte träffa författarna och kändisarna personligen.

Bloggen kommer innehålla dagliga blogginlägg och inläggen kommer vara kortare och innehålla en del bilder. Detta är för att det ska underlätta för de som läser. Man vill ju inte trötta ut sina läsare. De som har svårare för att läsa tycker heller inte om för långa texter. Det kommer även innehålla mycket personliga åsikter där jag framför vad jag tycker och tänker. Det är inte helt omöjligt att folk som inte har varit intresserade utav Sci-fi innan kan bli det nu.